Brinner i stockholm


brinner i stockholm

på Stureplan. Fortfarande kämpar räddningstjänsten mot glödbränder i fastigheten. Ett tema som återkommer i takmålningarna i fastighetens entré mot Biblioteksgatan. Rättelse: Under onsdagen uppgav polisen i ett tidigt skede att 14 personer var lindrigt skadade.

Gripandet gick lugnt till. Även området från Stureplan längs Kungsgatan och upp till Norrlandsgatan var avspärrad. Narvavägen ner mot Djurgården är helt avstängd under räddningsarbetet.

Larmet om branden kom klockan.01 på tisdagen. Branden på Jakobsbergsgatan syntes över Stureplan. Det har börjat brinna i en köksfläkt. Däremot kan det komma att falla delar från fasaden, som stuckatur och puts som kan falla ner och skada personal på gatan, säger Göran Stark. Västertorps skola i södra Stockholm började brinna våldsamt på lördagskvällen. Bilder visar förkolnade rester av den kulturhistoriskt värdefulla byggnaden på Jakobsbergsgatan i centrala Stockholm. Vid 15-tiden beräknade räddningstjänsten att släckningsarbetet skulle pågå fram till och med. Med kraftig rökutveckling och högspänning i lokalen är linn lundström släckningsarbetet riskfyllt. Polisen gick tidigt ut med att man sökte en man i 50-årsåldern som misstänks för att ligga bakom branden och vid 14-tiden meddelade man att en person gripits i centrala Stockholm.


Sitemap