Mjuka kakor utan vanligt socker


mjuka kakor utan vanligt socker

som vetemjöl, tvivelaktiga tillsatser och raffinerat bordssocker? Då kan du tänka. Då har du nämligen landat på helt rätt recept. Mer om receptkreatören och bloggaren Marja Folcke läser du här: Hon har inspirerat många till att baka hälsosammare, utan tillsatt socker och gluten. De är glutenfria, växtbaserade och smakar som mitten av en kanelbulle. Och vissa gillar dem men tackar nej av hälsoskäl. Läs mer Nyttig nässelglass Nässeldagen inträffar tidigt i maj.mjuka kakor utan vanligt socker

Dadlar, honung, lönnsirap och andra naturligt söta råvaror ger inte bara sötma utan tillför även andra goda smaknyanser.
Att baka utan socker och gluten är både enkelt och gott!
Mitt namn är Marja Folcke och jag har sedan jag var liten älskat att baka.
Nu vill jag dela med mig av det jag kan och tycker är roligt.

Många av recepten hittar du på Kurera. Och vilken tur - för det är dessa! Toppa gärna med syrliga frukter och bär. Glass, muffins, bollar, pajer, godis, beställningar på Receptboxarna skickas med posten samma dag. Börja redan till första advent. Läs mer Bean pops nyttigt godis på pinne Bean pops är en god lekfull munsbit på pinne - och det bästa är att du kan äta dem med gott samvete. Och helt fria från gluten- och mjölk. Läs mer, raw jordgubbsglasstårta, kan man få nog av fräscha, somriga glasstårtor? Baka med mindre socker är en receptsamling med 50 inplastade kort. Receptet kallas Raw Oreo Coockie Ice Cream Sandwich och är inspirerat från Erica Palmqrantz blogg, dock något modifierat i och med päron och vaniljpulver i cashewsmeten. Läs mer Raw citron- och kokostårta En nyttig rawfoodtårta i tre lager.


Sitemap