John ericsson institutet göteborg


john ericsson institutet göteborg

är i dagsläget en stor efterfrågan på fastighetsförvaltare och jag ser ingen avmattning under de närmaste åren. Affärsmannaskap, ekonomisk förvaltning och kundkontakt blir en röd tråd. I många fall leder till och med praktiken till anställning efter avslutad praktikperiod. SSB Stockholm School of Business presenterar hösten 2018 sex yh-utbildningar i Göteborg i samarbete med yrkeshögskolorna Medieinstitutet, John Ericsson Institutet och Travel Education Centre.

Det är vad en blivande fastighetstekniker kan se fram emot efter studier.
Bor du i, göteborg?
Då kanske vi har utbildningen för dig.

På en konferens för några år frisörer linnegatan stockholm sedan frågade därför en av våra. Praktik som ger värdefullt kontaktnät, just praktiken är en viktig del i utbildningen. Det är då studenterna omvandlar sina teoretiska kunskaper till praktiska färdigheter. Vi på Einar Mattsson söker kontinuerligt efter utbildade förvaltare och har i dagsläget flera tjänster att erbjuda, berättar Karin. Att skolan har en nära relation till studenterna handlar inte bara om trivsel.

Vi är därför jätteglada att nu kunna erbjuda flera utbildningar på vår skola i centrala Göteborg. Genom att plugga. Inte minst inför deras praktikperiod, säger Anna.


Sitemap