Vasttrafik.se studentrabatt


vasttrafik.se studentrabatt

vidare våra rabattkoder till dina nära och kära på sociala medier hjälper du även fler att nå ut till våra tjänster. Var bara lugn och vänlig och förklara att du ämnar lämna bussen och sedan går du helt enkelt. Det blir allt vanligare bland det svenska folket att använda rabattkoder och handla allt som behövs till hushållet direkt på nätet. Period med studentrabatt Som student reser du 25 procent billigare med periodkort (30-dagar). Svar, busskontrollanter har inte någon rätt att avkräva passagerare på legitimation. Detta beror på att tjuvåkning faller under brottet bedrägligt beteende i BrB 9kap 2 2st vilket har fängelse i straffskalan. I Kungsbacka kommun är det Västtrafik som trafikerar. Däremot kan busskontrollanten ha en rätt att hålla dig kvar på platsen i väntan på polisen. Samtliga samarbetspartners som visas på vår sida har kontrollerats och självklart visas endast erbjudanden från seriösa aktörer. Period finns i många olika varianter, för resor med all trafik inklusive Öresundståg och Pågatåg.

Tack för att du reser tillsammans!
Vi hjälper ditt företag med smarta och hållbara resor i Västra Götaland.
Allt från tjänsteresor till årskort till personalen.

Läs mer på vår hemsida. Dubai en helt ny värld 6 timmar bort. Biljetter och priser, för dig som reser ofta, period är det självklara valet för dig som reser ofta. Köp ditt kort redan idag! Sortera helt enkelt resultaten efter de billigaste, snabbaste eller smartaste rutterna för att finns det bästa alternativet för just din resa. 10 bästa träningsredskapen för hemmet 5 plånboksvänliga tips för en aktiv sommar. Om du reser ofta lönar det sig att skaffa ett period- eller årskort. Höjningen ska finansiera fortsatta satsningar på utökad trafik och förbättrad service till Västtrafiks kunder. Den kan du köpa via mobilen, på något av Västtrafiks försäljningsställen eller ombord på ett Västtrafik tåg eller en Västtrafik buss. Rabatten gäller för dig som har Mecenat- eller Studentkortet med den nya studentresesymbolen i mobilen. Med den nu beslutade förändringen gäller att man köper alla biljetter till ungdomspris fram till man är. . Den 3 januari höjs också priserna tensta gospel uppsala i kollektivtrafiken med i genomsnitt 5 procent.

Ungdomspriset är 25 lägre än vuxenpriset och gäller på biljetter som är giltiga i 30 eller 90 dagar och som har ungdomspris. Västtrafik och, sJ biljetter kan köpas direkt med GoEuro. Var kan jag köpa Västtrafik tågbiljetter? Som student får du studentrabatt på Västtrafiks periodbiljetter som är giltiga i 30 dagar och 90 dagar.


Sitemap