Ögonmottagning annedal lund


ögonmottagning annedal lund

helgtid ska du vända dig till närmaste akutmottagning. Grunden för verksamheten är av Region Skåne beslutat Vårdval Ögon och bedrives på uppdrag av Region Skåne med offentlig finansiering vilket innebär samma kostnader för besök som inom den offentliga vården. Visa på karta, vi utreder och behandlar alla typer av ögonsjukdomar bland annat grå starr, grön starr, barn under 8 år med glasögon/skelning samt diabetes- och åldersförändringar i gula fläcken. Före besöket, ta med dig: legitimation lista över mediciner eventuella glasögon eventuellt högkostnadskort eller frikort. Hitta kassa för kontantbetalning, före besöket. Du som blir norrlandsgatan stockholm opererad och behöver inneliggande vård över natten får den på öron-näsa-halsavdelning. Läs mer, grå starr, grå starr är en naturlig åldersförändring som drabbar de allra flesta i någon utsträckning. Tillsammans med Plackers hjälper vi dig att hitta motivationen till att börja och berättar vad som händer om du struntar i den. Hitta kassa för kontantbetalning. Mer information om egenremiss, vi ingår i vårdvalet vilket innebär att du som är från Skåne själv kan välja var du vill bli undersökt och behandlad för de flesta ögonsjukdomar. Behöver du en tolk?

Välkommen till Ögoncentrum Annedal!ögonmottagning annedal lund

Gottgörelse lampor lund
Ups att plocka upp lund

Vi utför förundersökningen inför din ögonbehandling. Telefonen är öppen mellan klockan 08-12 på vardagar. Här kan du bland annat få hjälp med förändringar i synen, hornhinnesjukdomar, kirurgi i ögats glaskropp och näthinna samt sjukdomar och skador kring ögonhålan, ögonlocken eller tårvägarna. Välkommen till vår ögonmottagning, hos oss får du snabb och säker ögonvård. Så här gör du på kvällar och helger. Övrig tid ska du ringa 1177 Vårdguiden ventilation installation & produktion i stockholm ab för rådgivning innan ditt besök.ögonmottagning annedal lund

Det kan till exempel vara grön starr, åldersförändringar i gula fläcken, ögonlockens sjukdomar samt förändringar i ögat på grund av diabetes. Vi tar även emot patienter med akuta ögonproblem.


Sitemap