Kommunikatör uppsala


kommunikatör uppsala

livserfarenhet. Uppgiften är att bedriva forskning och utbildning av högsta kvalitet och att på olika sätt samverka med samhället. Vi har ett stort antal externt finansierade forskningsprojekt, ofta med internationellt samarbete och vi ser en fortsatt god tillväxt inom vårt ämnesområde. Vi gör också en bedömning om hur du som sökande genom din erfarenhet och kompetens bedöms komplettera och stärka det administrativa arbetet inom institutionen samt bidra till dess framtida utveckling.

Önskvärt/meriterande i övrigt: Hänsyn kommer också att tas till god samarbetsförmåga, driv och självständighet samt hur den sökande genom sin erfarenhet och kompetens bedöms komplettera och stärka pågående forskning inom institutionen samt bidra till dess framtida utveckling. Nej, tillgång till bil önskas, nej, personligt brev krävs. Tillträde: eller efter överenskommelse. Vi ser även att du är utåtriktad och har lätt för att skapa nya sociala kontakter.

Uppsala mc donalds
Bostadsrätter uppsala fålhagen

Ansök direkt, om tjänsten, sortera på publicering:, uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Anställningsform: Tillsvidareanställning, provanställning kan tillämpas. Institutionen har fler än 200 anställda och omsätter drygt 200 miljoner kronor. Ansökan bör även innehålla CV, examensbevis eller motsvarande samt övrigt som du önskar åberopa (kopior av betyg, uppgifter till referenser, rekommendationsbrev etc.). Bedriver anders lundmark forskning och utbildning inom kemiämnet. Vi är en trevlig och kompetent grupp som leds av den administrativa chefen. Anställningens omfattning: 100, upplysningar om anställningen lämnas av, sofia Tolstoy, administrativ chef. I rollen som kommunikatör ingår dessutom uppgifter av administrativ karaktär. Institutionen har utbildningsuppdrag inom kandidat-, ingenjörs- och civilingenjörsprogram samt masterprogram. Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden. Vidare ska du vara van att arbeta självständigt samt vara kreativ och initiativtagande. Instruktioner för ansökan: Ansökan bör innehålla personligt brev med motivering till varför du är intresserad av anställningen och på vilket sätt anställningen matchar dina meriter.


Sitemap