Parkering vid uppsala centralstation


parkering vid uppsala centralstation

Är din bil smutsig? (Betalar just nu 20kr/timmen, och det känns ju dyrt i längden) skriv gärna namnet på gatan ifall ni kommer på något. För att se om detta finns på en speciell station, besök. Kommer inte att använda bilen särskilt mycket.

Parkering och parkeringsavgifter, uppsala kommun
Här bjuder, uppsala centrum på gratis parkering - Nyheter i, uppsala
Uppsala Centralstation - Din station
Gummi - Helsingborgs Gummifabrik - spok

Personligen skulle jag nog inte lämna bilen någon längre tid där. För att kunna stå gratis med bilen måste man hämta en kupong i butik eller via. Vill du ställa dig i kö för en plats kontakta oss genom att skicka e-post till. Re: Parkering Uppsala tack för alla tips, fortsätt gärna. Står själv ibland hela veckor utan att röra bilen. Maxhöjd infart: 1,95 m, antal P-platser: 350, kameraövervakning. Laddplats för elbil - finns endast som korttidsparkering, du betalar vanlig timtaxa i P-automat. Vid flera av våra stationer, där det är möjligt utifrån de lokala förutsättningarna, tillhandahåller vi därför parkeringar. Samarbetspartners, vi samarbetar ofta med parkeringsbolag eller kommuner som sköter det praktiska med betalning och bevakning. Finns det gratisparkeringar någonstans i Uppsala? Det är lugnt att stå flera dagar (vågar inte säga hur många dock och om det är lika på precis alla gator. Sen att de sällan kollar i tex Luthagen ä en annan femma I Speed kills, but you get there faster I Re: Parkering Uppsala Uppsalahem har massor av lediga platser.

Ljusa och rymliga Centralgaraget ligger intill Resecentrum. Härifrån är det nära till tågplattformarna och, uppsala. Sex parkeringshus erbjuder gratis parkering.


Sitemap