Lediga jobb ungdom uppsala


lediga jobb ungdom uppsala

med elevassistentuppdrag, vänge skola (UBF Grundskola) Publicerad: Ansök senast. Måndag- Fredag., företagsbeskrivning, prime Care är en del av Prime Bemanning och Rekrytering och erbjuder vårdsektorn välutbildade, kompetenta och engagerade medarbetare. Sjuksköterska inom socialpsykiatri, omsorgsförvaltningen, socialpsykiatri (OMF Avdelning socialpsykiatri) Publicerad: Ansök senast. lägg upp ditt CV - Det tar bara några sekunder. Du blir anställd av Prime Care som konsult och sedan uthyrd till våra kunder på spännande uppdrag! Du har ett genuint intresse för människor och har patienten i fokus. Förskollärare till Lindens förskola, lindens förskola (UBF Förskola) Publicerad: Ansök senast.

Du kan när som helst ta tillbaka ditt samtycke genom att avsluta prenumerationen eller ändra inställningarna enligt instruktionerna i våra villkor.
Prime Care söker legitimerade Bvc- sjuksköterska som vill jobba.
Du blir anställd av Prime Care som konsult och sedan uthyrd till våra kunder på spännande uppdrag!

Liljan uppsala bröllop
Lediga tjänster uppsala län
Vg uppsala
Tensta gospel uppsala

Arbetsterapeut till hemsjukvården, hemsjukvården (ÄLF flyttbil lund stockholm Avd Förebyggande och jour) Publicerad: Ansök senast. Du trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat då du har god initiativförmåga och ansvarskänsla. Du har lätt för att anpassa dig till nya arbetsplatser och dess rutiner. För att du ska vara aktuell för konsulttjänsten som sjuksköterska hos oss på Prime förväntar vi oss att du: Är färdig utbildad och legitimerad sjuksköterska. Legitimerad sjuksköterska till Svartbäcksgården, svartbäcksgården (ÄLF Avd Förebyggande och jour) Publicerad: Ansök senast. Social samvaro som biokväll, julfest, midsommar middag. Har mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Är du en engagerad och driven person? Vara god ambassadör för Prime och våra tjänster inom bemanning och rekrytering. Brandingenjör, uppsala brandförsvar, enheten för samhällsskydd (Brandförsvaret) Publicerad: Ansök senast. Utbildningar - Prime Academy.


Sitemap