Stockholm klubb söndag


stockholm klubb söndag

få senaste nytt om Café Opera. Söndagar på Linje10 präglas av en slags belönande chill-faktor. Erbjudande - stockholm BY night, vAR FÖRST MED DET senaste FRÅN OSS. Senaste nyheterna spännande erbjudanden direkt i din inkorg. Visa karta och adress, hitta RÄTT HOS CAFÉ opera. En fritidsgård för vuxna som faktiskt lyckas vara allt och lite till. Enligt mig har de ett av stans bästa ljudsystem (vad gäller barer) och ett enormt musikfokus.

In mot småtimmarna förvandlas vår lokal från ett mysigt krypin, till en fartfylld nattklubb, med Dj måndag till söndag 16-03. Vårt koncept är att hålla det så enkelt som möjligt.

After-Work event every Friday.00-22.00. Ibland är man sent ute och middagen förläggs där, köket är öppet till ofattbara 01 alla dagar i veckan och även om det kostar så smakar det. Vill man fortfarande ha en lugnare miljö, kan man alltid smyga in i vår hemliga lilla trädgård. Love Sjögren, bartender på East, tipsar om söndagsfester. Vi serverar ärlig mat, med kärleksfull service. Friday, music by Alex Moreno, saturday, November 24, saturday. Den som är på G smiter upp för trappan till härliga Obaren där volymen vrålar helg och bartendrarna är mystiskt outtröttliga i sin sprakande energi. Beställ in godisshots, önska Loreen, dansa som om du var ensam och naken i duschen. Stället är öppet till 03 och det har vad säljare skulle kalla för en USP: Ställets totala skamlöshet. Öppet söndagar: 17-00, east nattlig sushi, east har öppet till klockan 03 alla dagar i veckan året. Café Opera Nightclub presents An parkeringsplats malmö centralstation Enchanted New Years Eve Celebration.

Julbord på Café Opera, avnjut ett stort klassiskt Julbord hos oss på Café Opera. Här dricker vi exakt vad vi vill, dansar till precis vad som helst utan att skämmas. S-baren är strålande för kedjerökande minglare medan mellanbaren är perfekt för avslappnat hemma-hos-häng. Under dagtid välkomnar vi er in i en lugn och rustik miljö på en härlig måltid, eller bara på ett glas med en fantastisk utsikt. New York-resenärer skulle kanske förstå om man sa PDT, men ärligt talat borde alla besöka stället som ett par vänner har byggt med sina egna händer. Här är bra käk, bra häng och några av Söders bästa cocktails.


Sitemap