Attendo äldreboende stockholm


attendo äldreboende stockholm

korttidsboende - ett äldreboende där du bor en kortare tid efter en sjukhusvistelse eller i väntan på plats. Traditionella högtidsdagar och storhelger som jul, nyår, påsk och midsommar uppmärksammans, och fest anordnas vid specialla tillfällen- kräftskiva, nobel. Facebook, mehr von Attendo Lignagatan auf Facebook anzeigen. Tillsammans med din kontaktperson och din omvårdnadsansvariga sjuksköterska planerar du din dag. . Goda utvecklingsmöjligheter, som ett av Sveriges ledande vårdföretag är Attendo en trygg arbetsgivare med bland annat kollektivavtal, avtalsförsäkringar och möjlighet till kompetensutveckling. Just nu har vi lediga heltidstjänster, men även deltidstjänster runt om i Sverige. Vi bjuder gärna in vänner chokladpraliner butik i stockholm och närstående att fira med oss.

Vårt mål är att du som boende ska vara trygg, trivas och få stöd och hjälp på det sätt du önskar. Gehe zu, wir verwenden Cookies, um Inhalte zu personalisieren, Werbeanzeigen maßzuschneidern und zu messen sowie die Sicherheit unserer Nutzer zu erhöhen. På flera av våra boenden har vi vårdhund som sprider trivsel och glädje bland de boende. Dina önskemål och behov dokumenteras i genomförandeplanen som ligger till grund för personalens arbete och som säkerställer att omsorgen blir utförd som du vill. Kontakta socialförvaltningen i din stadsdel för ett första möte. . Beiträge, trevlig morgonstund på en av våra gemensamma balkonger. Personal finns på plats dygnet runt för att stötta, skapa trygghet och trivsel.

attendo äldreboende stockholm

Attendo driver många äldreboenden i Stockholm. Damerna valde den balkong som ej hade direkt solljus idag. Roliga aktiviteter, på våra äldreboenden erbjuds många varierade aktiviteter, både individuella och gemensamma. . Attendo är ett växande företag och vi söker alltid efter personer som med kompetens, erfarenhet och engagemang kan vara med och utveckla vår verksamhet. För att bo på något av våra äldreboenden i Stockholm behövs ett biståndsbeslut som beviljar omsorgsplats. Attendo har tre olika koncept: Utevistelse Trädgård, Sport Spa samt Kultur Nöje.

Ldreboende i Stockholm Omsorg p ditt Attendo Lignagatan - Home Facebook

Konstutställning vernissage stockholm, Sommar stockholm ungdom, Story Hotel riddargatan AB stockholm,


Sitemap