Blocket lundby dockhus


blocket lundby dockhus

Passar för rosbuketten kanske. Bordet ser def snett ut nertill. 120 kr, barnsäng i vitt trä med dekor på fotgaveln.

Om du just lagt in eller ändrat den här annonsen, kom ihåg att det kan dröja en halvtimme innan den visas. Stegen gjorde jag av en grillpinne som jag limmade ihop med limpistolen och målade mintgrön med hobbyfärg. Riktigt gamla dockhusmöbler i trä. Söt barnsäng i rött trä med dekor på gaveln.

blocket lundby dockhus

Öron näsa hals lundby
Lady gaga stockholm blocket
Förskolechef lundby göteborg

Tavlorna kommer från Paper pad-blocket dockskåp och mattan är dekorgummi. Lampan är lite vikt papper jag stuckit en nål och tråd igenom för att göra en ny lampskärm. 50 kr Fint bord och två stolar med dekor. Passar kanske som barnsäng inomhus. Jag, liksom många andra, älskar att renovera dockskåp. 75 kr - SÅLD YV Urgammat läckert bord, hade förmodligen iläggsskiva från början. Snabbt, enkelt och smidigt! 180 kr Bord och stol i stockholm stadsbibliotek öppettider trä med röd dekor. 50 kr Äldre grön lampskärm med guldkant. Men gungar fint och visst är färgen ljuvlig, Vaggan är ca 15 cm lång. 100 kr, golvlampa i trä med skärm i samma färg.

De här små foamstickerserna målade jag svarta, sedan såg jag att det finns både rosa och svarta att köpa färdiga, de blir fina att göra en girlang av i alla fall. 85 kr - finns den?

Stora lundby gk greenfee
Teknik förskola lundby
Nybygge lundbybadet
Studentlägenhet linköping blocket


Sitemap