Elverket restaurang stockholm


elverket restaurang stockholm

oss! Vilket kalas i torsdags! Jag gillar verkligen lokalen, charmig och dämpad belysning. Är ni fler än 8p vill vi att ni förbeställer en av våra tre-rättersmenyer, klicka här: cx, vi serverar vår lunch måndag till fredag 11,00-14,00. Se första sidan för dagens meny. En i personalen är en riktig sopa och har noll känsla. Läs mer, baren är redan öppen! Min Steak Sandwich är bra, ser kanske något tråkig ut men bra i smaken och mört kött. Merci pour la visitée tous le monde!

Malin Grahn September 3, 2017 Trevlig service, fint ställe och god mat. Efter några minuters väntan haffar vi tag i en i personalen som säger att vi kan ta vilket bord vi vill. Vi dukar bordet och ställer fram sallad, bröd, ramlösa och lättöl. Matz Mjörnheim, february 18, 2018.

Brasiliansk vaxning stockholm östermalm
Frisörer linnegatan stockholm
Volvo verkstad stockholm haga norra

Det andra är att det här med att maten är slut innan. Lite trist eftersom det är över en timme kvar tills de stänger. Stockholm, Sweden 114 60, get Directions, hours 11:00 AM - 11:00. Ni hör, bara att boka i en heldag/kväll på Elis. Helena Lund November 4, 2016 Fantastiskt gott och trevligt. Maria Gärdlund April 2, 2017 Några missar i serveringen, men viljan att rätta till uppväger mycket. Nja är min känsla. Har ni bråttom och är 8p eller fler, boka och förbeställ då vårt lunchpaket för 170kr ink moms. Unclaimed, this business has not yet been claimed by the owner or a representative.

7-Eleven at 3280 Se Lund Avenue in Port Orchard 7-Eleven Mazda CX-3.0 skyactiv-G Automat Euro 6 120hk - stockholm


Sitemap