Kajak stockholms skärgård


kajak stockholms skärgård

är vid Ankaruddens brygga, precis bredvid restaurang Sjöboden på Torö. Svart huggorm bor på Stora Nassa. Naturreservatet Stora Nassa är en klassisk skärgård välkänd av erfarna sjöfarare. Här finns få träd. Det är något speciellt över ön och blickar du österut syns inget annat än öppet blått hav. Vi hjälper er med förslag på turer. Vid Lökaöns östra sida finns flertalet vikar lämpliga att slå upp tält.

För att ge sig ut i ytterskärgården med kajak gäller det att ha mycket bra koll på både utrustning (läs om våra val här) och väder. Dag 3: Stora Nassa till Gillöga. Dag 2: Lökaön till Stora Nassa. Belöningen är stor och naturupplevelsen är fantastiskt. Paddlingen till Lökaön tar bara någon timme och för den som har tid är det inga problem att paddla till Stora Nassa redan denna dag.

Stockholms ytterskärgård, ytterskärgården från Möja till Svenska Högarna. Stockholms ytterskärgård är vilt, vackert och öde. Här kan Ni hyra kajak, köpa kajak, gå kajakkurs eller följa med på någon av våra kajakturer. Idyll kan snabb förvandlas till kaos när plötsliga väderomslag drar upp vind och höga vågor och gör det omöjligt att paddla. Du upplever natur och fågelliv på nära håll. Title tton_text, välkommen till Kajak och Uteliv och till våra två kajakbaser i Stockholms norra skärgård, Gräddö och Furusund.

Skärgården delas upp i inner, mellan och ytterskärgård och alla är olika och har sin speciella karaktär. Med kajakens hjälp tar du dig smidigt fram till ställen dit ingen annan når.

Stockholms bordsuthyrning ab, Stockholms skärgård boende utö, Trädfällning stockholms skärgård, Stockholmsserien fotboll,


Sitemap