Flyttstäd stockholm erbjudande


flyttstäd stockholm erbjudande

eller fyll i formuläret, så återkommer vi omgående. Med en flyttstädning från oss kan ni fokusera mer på att planera och komma i ordning i er nya bostad samtidigt som ni kan förlita er på att bostaden ni lämnar bakom kommer att vara i toppskick till dess nästkommande ägare. På CaMa Service arbetar vi alltid med kvalitét som ledord och med rätt inställning och erfarenhet bakom oss så kan vi garantera alla våra kunder en fulländad flyttstädning. Städning Villor/Radhus/Lägenheter (inklusive moms kVM, pRIS, efter RUT-avdrag Kr 1500 Kr Kr 1900 Kr Kr 2300 Kr Kr 2700 Kr Kr 3500 Kr 149. Kök, rengöring av kyl och frys in- och utvändigt samt under (frys rengörs endast om den är avfrostad då städningen påbörjas).

Vad som ingår: Genom att anlita oss här på Flyttstä kan känna dig trygg i att du lämnar över ansvaret av städningen till oss så att du kan fokusera på annat. Rengöring av kakelväggar, tvättmaskin, torktumlare och torkskåp rengörs in- och utvändigt. Vi på CaMa Service strävar alltid efter att utföra våra städuppdrag med noggrannhet och omtanke. Vi använder oss alltid av checklistor och färdiga rutiner som komplement till vår kunnighet för att inget ska kunna lämnas åt slumpen.

För att underlätta valet av städfirma mitt i flyttkaoset har vi stockholm helsingfors färja viking samlat massor av bolag som jobbar med flyttstäd i Stockholm här. För att vi ska kunna göra vårt jobb på allra bästa sätt så ber vi er att tömma lokalerna eller bostaden helt och hållet samt stänga av kyl och frys. Av- och urtorkning av skåp, lådor och bänkar (inuti om de är tömda, gäller även besticklådan). Veckostädning finns för både privatpersoner och företag. Önskat datum År kvadratmeter STÄdyta Postnummer till uppdragsplats. Vi ser till så att er flytt ter sig smidigt, snabbt och säkert. Vi har kunskapen, vi har rutinen, men framförallt så har vi engagemanget och viljan till att finnas där för. Hos CaMa Service är ni i trygga händer. Alla rum och utrymmen ska ses över och även platser som man kanske aldrig tidigare gjort något åt ska skina. Välkommen till oss på Flyttstädning Stockholm. Tveka inte att kontakta oss redan idag om du har några frågor eller om du vill boka en tjänst av vår städfirma. Vi möter dagligen människor som underskattat dess betydelse och som inte räknat med att den skulle ta så lång tid eller vara så ansträngande som den faktiskt.flyttstäd stockholm erbjudande

Dags att bege er vidare mot nya äventyr och en ny adress?
En flytt är alltid ansträngande oavsett vart man ska eller hur man bor, men vi på CaMa Service vill gärna.
Vi utför våra tjänster inom flytt städ med stor noggrannhet i kombination med bra priser Helt enkelt som vi själva hade velat Över 10 års erfarenhet.
Flytt städ med fokus på kvalité och god service!
Vi på EPL Flytt är en kombinerad städ - och flyttfirma som erbjuder flyttstädning till riktigt bra priser.


Sitemap