Golf lundsberg


golf lundsberg

he relocated. Den ena, Karin, vill försöka hitta en sugar daddy. 1 tjej och 3 killar. Han berättar gärna mer än han borde och har varit med om alldeles för mycket. Framförd i Björborevyn 2015 Valfläsksreceptet Kokböckerna som våra politiker verkar ha använt när de kokade sitt valfläsk inför årets val i sångformat till dansant musikalmelodi. Raggartanterna Tanterna Hilda, Sally och Svea har blivit raggare och har Elvis-peruker, skinnväst osv. Numret har gjorts av flera revyer. Kan passa överallt och ligger alltid väl till i tiden.

Curling Mamma 85år, curlar fortfarande för sin eviga 50 tonåring. Den ene som skall gå in blir generad och säger att han skulle gå till ett annat ställe och inte hit om du nu skulle tro det. Flera hundra kostar flaskan Gammal hederlig snapsvisa med ny aktuell text om brännvinsdirektören som tillsammans med sin make, den kände godsägaren slagit ned sina bopålar på deras älskade nybyggda gård - Torp. Sketch för fem personer (antalet kan naturligtvis modifieras beroende på ensemble med debatt mellan bland annat PK-maffian och SD-svansen.

Alla känner en Urban Holmberg! På slutet blir det även lite kunglig glans när drottningen gör besök. Aldrig MED MIN FOT En herre, en dam. Delirium En fyndig sång om Donald Trump i en ösig förpackning Powerpoint bildspel med roliga bilder och uttalande från Donald Trump rullade bakom solisterna-finns att tillgå vid förfrågan. Här kan allt hända och det gör detâ Text: Revyarna i Torsås mysiga barer jönköping Stycket får ej framföras offentligt utan författarens tillstånd. Sketch för 3 personer Bankrutt En sketch för två personer. Rulltrappan EN DUM sketch OM tvillinger SOM HAR FÖrsvunnit Ryanair i blåsväder 1 sketch-version 1 monolog-version En högaktuell satir om Ryanair - appropå pilotstrejken sommaren 18 som avslöjat usla arbetsförhållanden. PS - sketchen är rapp och kul.

Några gipsade patienter får besök av en tjänsteman från Försäkringskassan som trots deras dåliga förutsättningar för arbete tycker att de borde kunna jobba ändå. Doktorn får inte störas En patient kommer till läkarstationen för att beställa tid hos en läkare. Det går inte så bra, en hängiven aktivist är inte så lätt att imponera. En skylt förtäljer att trädgården heter fridebo. Den finns även att få den som länk på film om man beställer det Tjuvknep Sketch om Tjuvknep och gubbe med nedvärderande signalement toalettbesÖulruschen Monolog för en kvinna.


Sitemap