Xfactory linköping


xfactory linköping

nu testat en massa olika träningsformer men fastnat mest för Tabata och Hiit-passen. Vid swish, uppge Zumba för- och efternamn på alla du anmäler. Josefin D kör på Måndagar, Jennifer kör på Fredag lunch och Helene kör på Söndag eftermiddag/kväll. Alla gruppträningspass går som vanligt att boka via bokningsappen eller hemsidan igen. Du tecknar ditt kort som vanligt i reception på respektive anläggning. Nu börjar vi nedräkningen inför LÖrdag 6 oktober!

Här är några av våra glada instruktörer som brukar vara på plats på Tisdagarna! Yogamattor finns i salen en vattenflaska är allt du behöver ta med in i salen!

Trevlig helg önskar alla vi på X-Force Factory! Passar alla oavsett bakgrund då du själv bestämmer din egen löpfart Ikväll 18:00-19:00 kör Jennifer W soma move. Onsdag lunch bjuds det varje vecka på tabata. Även om träningsformen varierar med årstiderna. Tamás var en av finalisterna i Zumbas Next Rising Star på ZIN Convention i Orlando. Ikväll klockan 17:00 kör vi pass i sal 2 igen.

Linköping fotbollslag
Tandläkare linköping henefalk

Klockan 12:00 trycker Jessica på play och kör ett nytt upplägg på hennes tabatapass. Josefin Karlsson är tillbaka i bygglov malmö kostnad yogasalen efter mammaledigheten. Jessica W utmanar dig både styrke- och konditionsmässigt på Tisdagar 17:00. Mot ett starkare avslut på 2018 Somamove har blivit väldigt populärt. Det finns en massa pass, men somamove ger dig allt-i-ett!


Sitemap